Ideal Mensport tuigen en tuigonderdelen maten paard, cob, pony,Shetland en mini Shetland

Bescherm voordeel set

Normale prijs: € 169,90

Aanbiedingsprijs: € 139,95

Snel overzicht

Bescherm voordeel set


Bodyprotector en Veiligheidshelm Chinook als voordeel bescherm set.


Bodyprotector 4Safe


Bodyprotector voldoet aan alle internationale standaards, dus ook aan norm EN 13158:2009 klasse 3, wat wil zeggen dat deze bodyprotector geschikt is voor alle officiële georganiseerde wedstrijden.


Deze bodyprotector is opgebouwd uit diverse schuimpanelen die zacht en zeer flexibel zijn. Sluiting op schouders en in de taille van sterk klittenband, eenvoudig verstelbaar. De voering van foam garandeert een goede ventilatie en een optimale pasvorm.


De bodyprotector moet nauwsluitend gedragen worden. Door de lichaamswarmte zal de bodyprotector nog beter passen en soepeler worden.


Voorzien van reflecterende biezen, ritssluiting aan de voorzijde.


Materiaal: Polyester Voering: Polyester/nylon


Veiligheidshelm


Chinook Veiligheidscap lichtgewicht, verstelbaar met uitneembare Coolmax-voering (ook los verkrijgbaar).


Voldoet aan de volgende normering: CE VG1 01.040 2014-12.


Eenvoudig op maat te stellen door middel van draaiknop en een uitneembare en wasbare binnenvoering.


Tevens voorzien van meerdere ventilatiesleuven, binnenschaal van polystyrene, versterkte en gevoerde kinbanden.


Verkrijgbaar in: XS/S (48cm-52cm), S/M (52cm-56cm), M/L (57cm-60cm), L/XL (58cm-62cm).

Bescherm voordeel set

Meer afbeeldingen

  • Bescherm voordeel set
  • chinook
  • Bodyprotector
  • Bodyprotector achter
  • Bodyprotector maat

* Verplichte velden

Normale prijs: € 169,90

Aanbiedingsprijs: € 139,95

Details

Bescherm voordeel set Bodyprotector en Veiligheidshelm Chinook als voordeel bescherm set. Bodyprotector 4Safe Bodyprotector voldoet aan alle internationale standaards, dus ook aan norm EN 13158:2009 klasse 3, wat wil zeggen dat deze bodyprotector geschikt is voor alle officiële georganiseerde wedstrijden. Deze bodyprotector is opgebouwd uit diverse schuimpanelen die zacht en zeer flexibel zijn. Sluiting op schouders en in de taille van sterk klittenband, eenvoudig verstelbaar. De voering van foam garandeert een goede ventilatie en een optimale pasvorm. De bodyprotector moet nauwsluitend gedragen worden. Door de lichaamswarmte zal de bodyprotector nog beter passen en soepeler worden. Voorzien van reflecterende biezen, ritssluiting aan de voorzijde. Materiaal: Polyester Voering: Polyester/nylon Veiligheidshelm Chinook Veiligheidscap lichtgewicht, verstelbaar met uitneembare Coolmax-voering (ook los verkrijgbaar). Voldoet aan de volgende normering: CE VG1 01.040 2014-12. Eenvoudig op maat te stellen door middel van draaiknop en een uitneembare en wasbare binnenvoering. Tevens voorzien van meerdere ventilatiesleuven, binnenschaal van polystyrene, versterkte en gevoerde kinbanden. Verkrijgbaar in: XS/S (48cm-52cm), S/M (52cm-56cm), M/L (57cm-60cm), L/XL (58cm-62cm).

Extra informatie

Merk Harry's Horse
Kleur Nvt
MPN Bescherm voordeel set