Tekna springzadel S-Line Quik-Change

Tekna springzadel S-Line Quik-Change

Dit lichtgewicht springzadel, gemaakt van synthetisch kunstleder, is ontworpen voor zowel springen als allround. Het zadel zorgt voor een optimale zit voor de ruiter.

De stevige knie- en kuitwrongen zorgen voor een goede beenligging voor de gebruiker. De knie- en kuitwrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. Door de vlakke zit heeft u een goed contact met de paardenrug. Het brede kussenkanaal zorgt ervoor dat de ruggengraat van het paard vrij blijft.

De basis van dit zadel bestaat uit een Quick Change zadelboom. Bij de Quick Change zadelboom kunt u eenvoudig zelf het kopijzer verwisselen als uw paard een andere maat nodig heeft. Ook de Latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van het paard. Het zadel is overtrokken met het Quik Clean materiaal.

Door het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden van het zadel. Daarnaast is het materiaal waterafstotend, schimmelwerend, slijtvast, geeft het grip en is uiterst comfortabel voor zowel paard als ruiter.

Dit zadel is ideaal voor zowel de beginnende als de professionele ruiter/amazone.

Maat 17,5" met een verwisselbare boom.

Kleur zwart.

Op voorraad
SKU
BR102505
€ 749,95

Tekna springzadel S-Line Quik-Change

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tekna springzadel S-Line Quik-Change
Jouw rating