Ideal Mensport tuigen en tuigonderdelen maten paard, cob, pony,Shetland en mini Shetland

Trust Baby Pelham DR Bristol

€ 122,00

Snel overzicht

Trust Baby Pelham DR Bristol

Materiaal, vorm en gewicht zijn belangrijk bij het maken van de keuze voor het juiste bit. TRUST besteedt veel aandacht aan deze punten bij de optimalisatie en ontwikkeling van de bitten. Alle bitten worden met de hand gemaakt. Hierdoor zijn de TRUST-bitten uniek en is de kwaliteitscontrole zeer hoog.

Het meest opvallende is het gebruik van het blauw gevlamde ‘sweet iron’ voor de mondstukken gecombineerd met roestvrij staal. De anatomisch gevormde mondstukken zorgen voor een optimale ligging in de paardenmond. Belangrijk is ook het gewicht van een bit, het moet niet te licht en niet te zwaar zijn. Niet te dik en niet te dun.

Dit Pelham bit is 16mm dik.

Verkrijgbaar in de maten 12.5 en 13.5.

Trust Baby Pelham DR Brist BR 01000418

Meer afbeeldingen

  • Trust Baby Pelham DR Brist BR 01000418

* Verplichte velden

€ 122,00

Details

Trust Baby Pelham DR Bristol Materiaal, vorm en gewicht zijn belangrijk bij het maken van de keuze voor het juiste bit. TRUST besteedt veel aandacht aan deze punten bij de optimalisatie en ontwikkeling van de bitten. Alle bitten worden met de hand gemaakt. Hierdoor zijn de TRUST-bitten uniek en is de kwaliteitscontrole zeer hoog. Het meest opvallende is het gebruik van het blauw gevlamde ‘sweet iron’ voor de mondstukken gecombineerd met roestvrij staal. De anatomisch gevormde mondstukken zorgen voor een optimale ligging in de paardenmond. Belangrijk is ook het gewicht van een bit, het moet niet te licht en niet te zwaar zijn. Niet te dik en niet te dun. Dit Pelham bit is 16mm dik. Verkrijgbaar in de maten 12.5 en 13.5.

Extra informatie

Merk Trust Bittten
Kleur Nvt
MPN TR01000418

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Trust Loose ring slow twist

Trust Loose ring slow twist

€ 67,00
Trust Loose ring locked

Trust Loose ring locked

€ 88,00
Stübben Pelham met rubber

Stübben Pelham met rubber

€ 87,50