X

Enkelspan LeatherTech combinatie

Enkelspan LeatherTech combinatie

Het Ideal combinatie tuig biedt elke menner een maximum aan mogelijkheden en gebruiks comfort. U gebruikt het net zo gemakkelijk om enkelspan te rijden, als om tweespan of vierspan te mennen. Alle borst tuigen zijn zowel links als rechts bruikbaar, zonder dat u de tuigen niet hoeft om te gespen. Dit universele tuig is verkrijgbaar in shetland, pony, cob, ful en trekpaard. Bovendien zijn deze veelzijdige combinatie tuigen erg aantrekkelijk geprijsd.


Het nieuwe Ideal LeatherTech combinatie tuig heeft de bekende kwaliteit en perfecte pasvorm van alle Ideal tuigen. Ideal heeft met dit nieuwe oilpullup lederen tuig perfect ingespeeld op de nieuwe trend bij de recreatieve en wedstrijd menners. Ook dit tuig is te combineren van enkelspan naar tweespan en vierspan, met een aantal aanpassingen kan mer er ook tandem mee gaan rijden. Dit universele tuig is leverbaar in zwart, zwart/london en chestnut. De enkelspan tuigen worden geleverd met hoofdstel, borsttuig & strengen, broek, leidsels, rugriem, springriem, schoftje met veiligheidsligtogen. Alle tweespan en vierspan tuigen worden geleverd zonderbroeken maar wel met lederen strengdragers.

© 2006-2019 ALMAR vof Industrieweg 11A 7903 AH Hoogeveen | Nederland | Tel: 0528-267353 KvK: 04053617 | Btw nr: 8057.95.935.B01 | Bank:NL45 RABO 0306 7090 74